gelukkig zijn is niet een bestemming, maar een manier van leven!

Wie ben ik?

Energetisch Therapeut Martine Boddin – Hasselt - VOORSTELLING


Bloed, zweet en tranen... Ik ken het allemaal. Jaren heb ik gezocht naar iets wat al altijd aanwezig was. Onzekerheden, twijfels, angsten, alles heeft de revue gepasseerd. En soms nog hoor, laat me eerlijk zijn. Maar deze periodes zijn veel korter dan vroeger. Waarom? Omdat ik nu weet dat alles met een reden gebeurt. Het is soms alleen goed kijken wat de reden is. In dit proces hebben de engelenkaarten me dikwijls steun gegeven om verder te gaan. Er zijn mensen op mijn pad gekomen die me meegetrokken hebben in deze kant die ik eeuwig dankbaar zal zijn. Er is immers meer tussen hemel en aarde.

Verder heb ik ook leren luisteren naar mijn lichaam en naar mijn gedachten. Met oefening kan je negatieve gedachten omzetten naar positieve punten. Door yoga en reiki leer je je lichaam terug aanvoelen zodat je niet meer zo vlug over je grenzen gaat.

Het is mijn doel dan ook om je hiermee te begeleiden, zodat ook jij gelukkiger kan leven en dichter bij jezelf bent. Want jij alleen maakt het verschil. Jij alleen weet wat het beste is voor jou.

Gelukkig zijn is niet een bestemming, het is een manier van leven! 

Heeft u vragen, wenst u meer informatie over één van onze therapieën of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u steeds contact opnemen via de contactpagina. U wordt dan zeker verder geholpen.

Back to Top