gelukkig zijn is niet een bestemming, maar een manier van leven!

Lichaam en geest worden één

Energetisch Therapeut Martine Boddin – Hasselt - Energetische therapieBij energetische therapie wordt vertrokken van een holistische visie op gezondheid. Dat wil zeggen dat we geloven dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn, en één geheel vormen. Door deze therapie te laten plaatsvinden zorgen we ervoor dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam geprikkeld wordt, opdat u van uw kwaaltjes verlost zou worden.

Hoe we uw zelfgenezend vermogen prikkelen? Dat doen we met yoga, meditatie, reiki, massage, bachbloesems of een combinatie hiervan

Er wordt verder ook gewerkt vanuit de chakratherapie en lichaamsoefeningen. Zo brengen we de balans tussen lichaam en geest weer in evenwicht.

Werkwijze

Lichaam en geest werken samen. Iets wat u lichamelijk raakt zal ook geestelijk voelbaar zijn en omgekeerd. Het is dan ook belangrijk om de mens als een geheel te zien. Daarom wordt er bij een therapievorm ook echt naar elk aspect gekeken. In een totale begeleiding zit dan ook echt alles: een gesprek, lichaamswerk, ontspanning en zelfs voeding.

Indien nodig wordt er doorverwezen naar meer gespecialiseerde hulp. 

De basis voor al de therapieën is de chakraleer en yoga.

Heeft u vragen, wenst u meer informatie over de verschillende werkwijzen of wilt u een afspraak maken?
Contacteer ons dan via de contactpagina.

Back to Top